Tämä pasta on parhaimmasta päästä, ehkä kaikkien pastojen ykkönen.
Näin yksinkertaisesti se syntyy.
300 g täysjyväspagettia suolatussa vedessä keitettynä
400 g punajuurta melkein kypsäksi keitettynä
1 iso valkosipulinkynsi murskattuna
reilu kourallinen tuoretta basilikaa
1 dl raastettua parmesanjuustoa
3/4 dl siemensekoitusta
valko/rosepippuria rouheena
paahdettuja sesaminsiemeniä, ruususuolaa
3/ 4 dl hyvää oliiviöljyä
Keitä punajuuret kuorineen al denteksi. Laita punajuuret kylmään veteen.
Kuori ja kuutioi isoiksi paloiksi.
Hienonna tehosekoittajalla valkosipuli, siemenet, basilika, mausteet,
juusto ja punajuuri öljyn kanssa pestotahnaksi.
Keitä spagetti, valuta, jätä tilkka keitinvettä ja sekoita pesto joukkoon.
Annostele, lisää pinnalle juustoraaste ja muutama basilikanlehti.
Nam, taas kerran ainakin Mummis-House sai uuden ja herkullisen reseptin, kiitos!
VastaaPoistaTämä on kyllä hyvä pasta
VastaaPoista