maanantai 6. lokakuuta 2014

Pekoni-ruisleipäsalaatti

 Salaatti oli tänään vuorossa  lounaalla. Käytin pekonia ja ruisleipää, minusta ne 
sopivat yhteen loistavasti. Salaatti oli juuri sopiva ateria.
 Nyt illalla syödään vain kevyttä eli juustovoileipiä kahvin kanssa.

Pekoni-ruisleipäsalaatti

kerä cosmopolitan  salaattia pienittynä
1/4 osa kurkkua kuutioituna
1 iso vihreä omena suikaleina
sitruunamehua, ruokosokeria, ruususuolaa, oliiviöljyä
2 kananmunaa lohkoina
120 g pekonia rapeaksi paistettuna
1 kpl puikularuisleipää suikaleina

Sekoita cosmopolitansalaatti, kurkku ja omena.
Lisää mukaan sitruunamehua, sokeria, suolaa ja oliiviöljyä.
Sekoita kevyesti ja nosta salaattivadille.
Leikkaa viipaloitu pekoni sopiviksi paloiksi.
Paista kuumalla pannulla rapeaksi, mausta suolalla.
Leikkaa ruispuikula suikaleiksi ja paahda pannulla rapeaksi.
Lisää salaatille pekoni, leipä ja kananmunalohkot.

Ateriasalaattiannos ateriana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.