sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Mozzarellasalaatti ja savusiikaa

Helteet jatkuvat ja hellepäivän ruoat kevenevät.
Tänään oli sopivaa ruokaa  salaatti ja kylmä savukala.
Puristettu appelsiinimehu oli hyvä valinta ruokajuomaksi.

Mozzarella.kirsikkatomaattisalaatti
Savustettua pikkusiikaa
Puolita kirsikkatomaatit. Ripauta pannulle rypsiöljyä.
Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja murskattu, hienonnettu valkosipulinkynsi
sekä tuoretta timjamia. Lisäsin mausteeksi vielä meksikolaista mausteseosta. 
Alenna lämpöä ja kuullota kirsikkatomaatteja  10 minuuttia.
Nosta sivuun jäähtymään.
Huuhtele ja linkoa kuivaksi salaatit. Kaada salaatti vatiin.
Ripottele päälle suolaa ja oliiviöljyä. Lisää silputtua kesäsipulin vartta.
Sekoita kevyesti. Kuutioi mukaan kurkkua.
Nosta päälle jäähtyneet kirsikkatomaatit. Revi lopuksi mukaan
hyvää puhvelinmaitomozzarellaa. Vielä tuoretta persiljaa.
Hellepäivän kevyt ateria.
Jälkiruokana kahvit ja suklaajuustokuorrutettua porkkanakakkua.
Jaksan postata huomenna porkkanakakun ohjeen.

1 kommentti:

  1. Moikka,
    ottaisitko yhteyttä, riikka.yrjola@indiedays.com? Kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.