Olipas rakuunabroileri hyvää, ihan suussa sulavaa.
Aika nopeasti annos valmistui lautaselle.
Jasmiiniriisi sopi hyvin lisukkeeksi.
Rakuunabroileria
500 g broilerinfilettä
rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 1/4 dl valkoviiniä kuivaa
3 dl kanalientä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
1 rkl kuivattua rakunaa
1 3/4 dl kermaa
tuoretta rakuunaa
Pyyhi talouspaperilla fileet. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Sivele pannulle hieman rypsiöljyä.
Nosta fileet kuumalle pannulle. Kaada päälle valkoviini ja
kanalientä, että fileet juuri ja juuri peittyvät.
Lisää valkosipulisilppu ja kuivattu rakuuna.
Kiehauta ja vähennä lämpöä. Keitä miedohkolla lämmöllä
noin 10 minuuttia, kunnes filee on läpikypsää.
Nosta broilerifileet pois astiaan ja peitä jotta pysyvät lämpimänä.
Siivilöi paistoliemi toiseen pannuun tai kasariin. Kuori näkyvä rasva pois.
Kiehauta ja keitä kasaan noin 15 minuuttia .
Sekoita joukkoon kerma, anna kiehahtaa ja keitä kastike kasaan sakenevaksi.
Keitä riisi ja sekoita salaatti.
Viipaloi fileet ja nosta annoslautasille riisipedille. Annostele päälle
kastike ja lisää salaatti. Koristele rakuunan lehdillä.
Rakuuna
Tästäpä meille uusi kanaohje, kiitos.
VastaaPoistaSuosittelen, mehukas ja nopea broileriruoka.
VastaaPoista