Kesken lauantai-illan katsottavien laitan tänne "eetteriin"
tämänpäiväisen päivällisen.
Broilerifileet valmistin juustoraasteella ja corn flakesmurusteella
kuorrutettuna uunissa kypsyttäen. Tätä tapaa käytän vastedeskin.
Lisäkkeeksi samassa uunissa kypsyvät ohrasienitäytteiset paprikat.
Jo iltapäivällä oli jälkiruoan laitto.
Appelsiinit ovat nyt niin mehukkaita, että niitä käytin
paahtovanukkaaseen. Olin jo unohtanut kuinka makean hyvää
paahtovanukas on. Siitä on aikaa kun viimeksi tein.
Tätäkin herkkua eri muunnoksina tulen tekemään jatkossa.
Paahtovanukkaan ohje on omana postauksena.
Kuorrutetut broilerifileet
Täytetyt paprikat
Paahtovanukkaan ohje on omana postauksena.
Kuorrutetut broilerifileet
Täytetyt paprikat
4 broilerinfilettä
suolaa, mustapippuria, currya, paprikaa, juustokuminaa
100g juustoraastetta emmental tmv
100 g corn flakesia murustettuna
Laita broilerifileet uunivuokaan ja mausta.
Raasta juustoa päälle.
Murusta corn flakes ja ripottele broilerille.
Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia
1 dl ohrasuurimoita Gogreen
3 1/2 dl vettä ja ripaus suolaa
Keitä kypsäksi kannen alla n 30 min.
2 paprikaa, käytin vihreitä punaiset sopivat myös
2 kevätsipulia varsineen pilkottuna
2 valkosipulinkynttä pienittynä
50 g kuivattuja suppilovahveroita liotettuna
1 rkl voita
50 g emmentalraastetta
mustapippurouhetta, ripaus suolaa,
päälle edamjuustoraastetta
Hienonna sipulit. Sulata voi pannulla ja lisää
valutetut pienityt sienet. Kypsennä 3 minuuttia.
Lisää sipulit ja kypsennä 3 minuuttia.
Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa sieniseokseen.
Lisää ohrasuurimot ja mausta ja maista.
Halkaise paprikat, leikkaa yläosa ja poista siemenet.
Täytä paprikat ja laita uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 220-asteessa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.