torstai 7. helmikuuta 2013

Pinaatti-rucolasalaatti mozzarellan ja kananmunan kera

Salaatit ovat nopeita ja helppoja.
Valitsen salaattiainekset jää- ja ruokakaapeista kulloisenkin tarjonnan mukaan. 
En mene reseptien mukaan, vaan inspiroin.
Tänään sekoitin vain perussalaatin ja lisukkeet kerättiin 
pöydässä salaatin joukkoon. 
Jäätelö syötiin myös loppuun ja sulatin mukaan
punaisia viinimarjoja ja villivadelmia.
Sama paahdettu pähkinä-fenkolisiemensekoitus sopi
niin salaattiin kuin jälkiruokaankin.

Pinaatti-rucolasalaatti
lisänä mozzarellaa ja kananmunaa
salaatteina rucolaa, kevyesti höyrytettyä babypinaattia
silputtua kevätsipulia ja ripaus neitsytoliiviöljyä
mozzarellaa ja keitettyjä kananmunia lohkoina
kurkkua ja tomaattia viipaleina
paahdettua rouhittua pähkinää ja fenkolin siemeniä
kastike - ranskankermaa ja turkkilaista jogurttia sekoitettuna
mausteina mustapippuri, suola, sokeri, paprika  ja tuore basilika
Sekalaisista kipoista  syöjät saavat sekoittaa salaattinsa itse.

Jäätelöä marjoilla
Vaniljakermajäätelöllä on vapaasti aseteltuna
punaisia viinimarjoja, keltaisia ja punaisia villivadelmia.
paahdettua pähkinää ja fenkolinsiemeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.