torstai 28. helmikuuta 2013

Broiler-avokadosalaatti - Wienerbostonkakku

Salaatit ovat meillä suosittuja. 
Tänään käytin tiistailta jääneet rakuunabroilerifileet salaattiin.
Lisäsin mukaan avokadoa ja jogurtista sekoitin pehmeän kastikkeen.
Oli  hyvää ja vaihteeksi sopivan kevyttä.
Mies yllätti ja toi kahvipöytään paikallisesta kondiittorista ostamansa
wienrbostonkakun.  Tämä boston on juuri  KeLen myymälän
oma vuosikymmeniä vanha herkkuleipomus, jonka haluaisin
toteuttaa. Resepti vain puuttuu.ja sitä en saa. 
Makustelin bostonkakkua ja arvioin miten täyte on tehty. 
Jossain vaiheessa kokeilen tehdä, mantelijauhoja ainakin täytteeseen
tulee ja rasvaa, varsinainen taikina on wienertaikina - luulisin.

Broiler-avokadosalaatti


Salaatissa, mixsalaattia (kerä, rucola, punalehti), purjoa pala silputtuna,
kuorittuja ohuita kurkkuviipaleita, viinirypäleitä, pieniä luumukirsikkatomaatteja,
avokadoa paloina, hyvää neitsytoliiviöljyä ja ripaus suolaa.
Rakuunabroilerin viipaloin eri lautaselle.
Kastike, venäläistä jogurttia (17%), paprikaa, mustapippuria, suolaa.

Salaatti annosteltuna

***
Wienerbostonkakku

Tässä se ihanuus nyt on.
Selailin manteli-hakusanalla bostonkakkuohjetta,
mutta eipä löytynyt  juuri tähän sopivaa.
Kokeilemalla selviää  saanko saman lopputuloksen kuin KeLe.

2 kommenttia:

  1. Nyt jäi salaatti kakkoseksi! Noin hurmaavan näköistä bostonkakkua en ole nähnyt ikinä♥

    Mantelijauhe on monen herkun salaisuus...

    VastaaPoista
  2. Bostonkakku oli tosiaan suussa sulavaa.
    Salaatti oli raikkaan hyvää sekin, terveellistä. Ja siinä suhteessa päihittää bostonkakun.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.