No paistoksen valmistin ja hyvä niin, onpahan huomiselle samaa ruokaa.
Broileripaistos
750 g broilerin ohutfileitä
1 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
teriyakikastiketta
broilerimaustetta, currya
7 kpl pekoniviipaletta
1 dl aurinkokuivattua tomaattia paloina
1 prk ranskankermaa
3 tl maille-sinappia
Pyyhi fileet kuivaksi ja pirskottele niiden pinnalle tteriyaki-kastiketta. Mausta ja ruskista ne pannulla öljytilkassa.
Nosta fileet uunivuokaan. Ruskista pekoniviipaleet kuumalla pannulla rapeiksi. ja nostele jokaiselle fileelle pekoniviipale. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja lisää vuokaan. Kaada vuokaan myös loraus vettä. Mausta ranskankerma sinapilla ja levitä fileille. Kypsennä paistosta uunin 200-asteessa noin 15 minuuttia.
1 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
teriyakikastiketta
broilerimaustetta, currya
7 kpl pekoniviipaletta
1 dl aurinkokuivattua tomaattia paloina
1 prk ranskankermaa
3 tl maille-sinappia
Pyyhi fileet kuivaksi ja pirskottele niiden pinnalle tteriyaki-kastiketta. Mausta ja ruskista ne pannulla öljytilkassa.
Nosta fileet uunivuokaan. Ruskista pekoniviipaleet kuumalla pannulla rapeiksi. ja nostele jokaiselle fileelle pekoniviipale. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja lisää vuokaan. Kaada vuokaan myös loraus vettä. Mausta ranskankerma sinapilla ja levitä fileille. Kypsennä paistosta uunin 200-asteessa noin 15 minuuttia.
Tarjosin lisukkeina riisiä, joihin lisäsin kypsymisen loppuvaiheessa herneitä, lisäksi vielä tomaattia, tuoreita luumuja ja kurkkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.