Peruna-juustokeitto
4 isoa perunaa jauhoisia1 sipuli
6 dl kanalientä fondista
1 tl currya
100 g sinihomejuustoa
1 1/2 dl kevytkermaa
Kuori ja paloittele perunat. Silppua sipuli. Keitä perunat ja sipulisilppu kanaliemessä kypsiksi. Lisää curry. Murenna mukaan sinihomejuusto ja lisää kerma. Kiehauta. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarkista maku.
Ricottakarpalot
Sekoita ricotta tasaiseksi. Lisää mukaan kinuskikastiketta juuston makeuttamiseksi. Annostele juustokinuski annosmaljoihin. Ripottele päälle karpaloita. Lopuksi liruttele karpaloille kinuskikastiketta.
Keittopäivä oli meilläkin. Purjoperunalla.. Nyt ihmettelen jääkaapissa olevaa munakoisoa? Mitä siitä osaisi tehdä. Siinäpä tällepäivälle miettimistä kerrakseen..
VastaaPoistaMukavaa keskiviikkoa kokkaajalle!
Anna,
VastaaPoistaMinä olen myös ajatellut munakoisosta jotain jossain vaiheessa. En ole sitä oikeastaan käyttänyt koskaan.
Pitäisi kokeilla.
Voi apua, tuo jälkkäri näyttää siltä että se vie kielen mennessään! NAM!
VastaaPoistaKate,
VastaaPoistaToivottavasti karpaloita saa vielä. Nimittäin minäkin tykästyihin näihin kinuskisiin karpaloihin.