sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Entrecotepihvi ohrapedillä

Entrecotepihville keitin lisäkkeeksi suomalaista ohraa. Tuhdille pihville rikotut ohrasuurimot ovat mielestäni parempi vaihtoehto kuin riisi.  Kastikkeena oli jogurtti-sinihomejuustokastike. Valkosipulia yhdistin salaatinkastikkeeseen.

Entrecotepihvi ohrapedillä
Pihvit otetaan noin puoli tuntia ennen kypsentämistä huoneenlämpöön.  Sivelin pihvit rypsiöljyllä ja paistoin melko kuumalla pannulla (7) 3-4 minuuttia per puoli. Maustoin mustapippurilla ja suolalla paistamisen aikana.

Ohrasuurimot kypsyivät 20 minuutissa. Valutus ja huuhtelin nopeasti kylmän veden alla.
Kastikkeena on  maustamatonta turkkilaista jogurttia, johon sekoitettu  sinihomejuustoa. Maustettu mustapippurilla, paprikalla, silputulla persiljalla ja ripauksella sokeria.
Salaatissa on makeaa friseesalaattia, paprikaa, kurkkua ja tomaattia. Kastikkeena oliiviöljy/vaalea balsamico mausteina raastettua valkosipulia, mustapippuria, sokeria ja ripaus suolaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.