lauantai 20. helmikuuta 2010

Punaherukkajälkkäri

Ennen pääruokaa valmistin tämän päivän jälkiruuan, punaherukoita uunissa. Kypsennyksen jälkeen samaan uuniin työnsin kypsymään  pääruuan lisukkeen juuripersiljavuoan.

Punaherukkajälkkäri

6 dl punaherukoita (pakaste)
2 kananmunaamunaa
1 dl sokeria
2 dl kookoshiutaleita
3/4 dl vehnäjauhoja
Kaada jäiset herukat torttuvuokaan. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahtoon kookoshiutaleet ja vehnäjauhot. Levitä seos herukoiden päälle. Kypsennä uunissa 175-asteessa noin 15-20 minuuttia.
Tarjoa jäähtyneenä joko vaniljakastikkeella tai ilman. Jäätelökin sopii.

2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole viinimarjoja, mutta puolukoita on, joten taidan tehdä poulukkajälkkärin tällä ohjeella.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.