tiistai 2. helmikuuta 2010

Broileripasta

Nopeasti syntyvä ruoka on pasta. Valitsin tänään broilerifileen pastakastikkeeseen. Varsiselleri-, tomaatti-, kurkkusalaatti korvasivat juustoraasteen.

Broileripasta

fusillipastaa
2 broilerifilettä
iso valkosipulinkynsi
rypsiöljyä
2 tl paprikajauhetta
2 tl currya
ripaus ruususuolaa
1 kanafondikuutio
1 dl pastan keitinvetta
1 dl ruokakermaa

Leikkaa fileet suikaleiksi.  Laita pastavesi kiehumaan ja lisää suola veteen. Kun vesi kiehuu lisää fusillit. Keitä al denteksi. Silppua valkosipuli ja nosta kuumalle pannulle. Lisää mukaan broilerisuikaleet ja anna ruskistua käännellen. Lisää mausteet. Lisää pastan keitinvettä ja kanafondi. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää ruokakerma. kiehuta hieman kasaan. Tarkista maku. Valuta pasta ja kaada se pannulle kastikkeeseen, sekoita.
Paloittele pastalle salaatti - tomaattia, kuorittua kurkkua ja varsiselleriä pilkottuina. Ripsauta hieman suolaa, sokeria ja oliiviöljyä päälle. Nostele salaattia pastalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.