Totutusta poiketen valmistin aamulla eväät mukaan työpaikalle. Olin ostanut Porin Leipä Oy::n Rustico ciapattasämpylöitä. Ne sisältävät vehnäjauhoja, vettä, hiivaa, ohramallasuutetta, laktoositonta kasvismargariinia, suolaa ja emulgointiaine E472e. Ovat maidottomia ja laktoosittomia. Vaaleita sämpylöitä, mutta hyviä. Maistuivat kotona leivotuilta. Sämpylöiden väliin paistoin broilerifileepihvit. Salaattia ei kaapissa aamulla ollut, mutta suomalaisia tomaatteja. Näistä aineksista syntyi hyvä lounas.
Broilerifileepihvit
fileepihviä naturell
maissipolentasuurimoita leivitykseen
mustapippuria
paprikaa
garam masalaa
ruususuolaa
rypsiöljyä
Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Sekoita polentasuurimoihin mausteet. Voitele pihvit rypsiöljyllä. Leivitä ne polenta-mausteseoksessa. Kypsennä rypsiöljytilkassa pannulla noin 2-3 minuuttia per puoli. Voitele sämpylät becelillä tai vastaavalla ja lisää väliin jäähtynyt pihvi.
Jos kaapissa on salaattia, se olisi hyvä lisä tähän ateriaan tomaattiviipaleiden lisäksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiva vinkki töihin evääksi!
VastaaPoistaJoka päivä kun pitää miettiä, että 'mitähän tänään evääksi!'.
Ja tämän saa aamulla kasaan kaiken kiireen keskelläkin.
VastaaPoista