sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Mozzarellasalaatti

Matkan jälkeen mieleni teki kevyttä, mutta silti ruokaisaa salaattia. Mikäpä sen sopivampaa kuin mozzarellasalaatti. Suomalaisten uusien perunoiden kera se maistui todella hyvältä. Nopeaa kesäruokaa.

Laakealle vadille revin pehmeälehtistä salaattia.
Ripaus suolaa, sokeria ja oliiviöljyä päälle.
Runsaasti silputtua kesäsipulia, viipaloitua kesäkurpitsaa, kuorittua kurkkua, puolitettuja suomalaisia kirsikkatomaatteja, ripaus mustapippuria, lopuksi puolitetut mozzarellapallot ja vihon viimeiseksi paljon persiljaa.




Salaatin seuraksi sopi hyvin keitetyt uudet perunat ja päälle
oivariinia sulatettuna.

Nyt lähden paistamaan vohveleita seuraksi jäätelölle ja mustikoille.

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Nam!

    VastaaPoista
  2. Voi mitä kesäherkkuja olet taas loihtinut. : ) Minun tulee tehtyä salaatteja aivan liian harvoin, pitäisi kai silläkin saralla tehdä parannus.

    VastaaPoista
  3. Tytti,
    Mozzarellasalaattiversioita teen aina silloin tällöin ja nyt pitkästä aikaa tein taas.

    Canelia,
    Salattit ovat oikein kesäherkkuja.

    VastaaPoista
  4. Namskis, tämä on klassinen ja aina vaan yhtä maistuva herkku! :)

    VastaaPoista
  5. Sanna,
    Salaatti parhaasta päästä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.