Kesän päivälliseksi sopi kevyt salaatti tuoreen täysjyväpatongin kera tänään. Nopeaa ja kevyttä.
Ota aamulla katkaravut jääkaappiin sulamaan ja
illaksi ne ovat juuri sulaneita.
Valuta katkat hyvin. Revi laakealle vadille huuhdeltua jääsalaattia ja pehmeää ruukkusalaattia.
Paloittele joukkoon kuoritut kurkut ja tomaattilohkot. Silppua mukaan kesäsipulia.
Levitä pinnalle katkaravut.
Kastike: maustamatonta jogurttia, dijon-sinappia, sokeria, suolaa, mustapippuria ja silputtua ruohosipulia. Nostele kastike katkaravuille.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Niin raikasta, helppoa ja maukasta. Kun vain tulisi tehtyä. Harvoin ostan katkarapuja pakkaseen.
VastaaPoistasooloilija,
VastaaPoistaKevyttä ja raikasta, se on oikeaan osunut arviointi.