tiistai 14. heinäkuuta 2009

Katkarapusalaatti

Kesän päivälliseksi sopi kevyt salaatti tuoreen täysjyväpatongin kera tänään. Nopeaa ja kevyttä.

Ota aamulla katkaravut jääkaappiin sulamaan ja
illaksi ne ovat juuri sulaneita.

Valuta katkat hyvin. Revi laakealle vadille huuhdeltua jääsalaattia ja pehmeää ruukkusalaattia.
Paloittele joukkoon kuoritut kurkut ja tomaattilohkot. Silppua mukaan kesäsipulia.
Levitä pinnalle katkaravut.



Kastike: maustamatonta jogurttia, dijon-sinappia, sokeria, suolaa, mustapippuria ja silputtua ruohosipulia. Nostele kastike katkaravuille.

2 kommenttia:

  1. Niin raikasta, helppoa ja maukasta. Kun vain tulisi tehtyä. Harvoin ostan katkarapuja pakkaseen.

    VastaaPoista
  2. sooloilija,
    Kevyttä ja raikasta, se on oikeaan osunut arviointi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.