maanantai 13. heinäkuuta 2009

Pekonipasta

Sunnuntaina en halunnut viettää aikaa keittiössä. Pasta on nopea ruoka, joka syntyy hetkessä mielikuvitusta käyttäen. Tai nyt ei tarvittu edes mielikuvitusta, niin helppoa on pastan teko.
Pekonia, valkosipulia, chiliä, mustapippuria ja kipparijuustokermaa siinäpä se.

Pekonipasta

pastaa
suolaa
valkosipulinkynsiä
chiliä, mustapippuria
kipparijuustokermaa

Keitä pasta al denteksi. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja ruskista niitä omassa rasvassaan. Lisää mukaan valkosipulinkynsiä viipaloituna sekä mausteet. Anna kypsyä hetki, jotta valkosipulin maku taittuu. Kaada joukkoon kipparijuustokermaa (15%) ja hauduta hetki.



Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Salaattina tomaattiviipaleita, joille on ripoteltu sokeria makua pyöristämään sekä mustapippuria.
Tämän jälkeen sopiikin jälkiruuaksi kylmä mansikka-jäätelökakku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.