Jokunen aika sitten tein luumutäytteistä possun sisäfileruokaa. Pitemmittä puheitta kertomus valmistusprosessista kuuluu näin.
Possun sisäfilee luumutäytteellä
Poista sisäfileestä kalvot. Halkaise filee levyksi, älä vedä veitsellä kahtia.
Liota luumuja puolisen tuntia vedessä.
Viipaloi luumut ja aseta ne fileen päälle. Rullaa filee rullaksi ja sulje hammastikuilla.
Ruskista rulla joka puolelta kuumassa pannussa öljytilkassa.
Mausta suolalla, viher- ja mustapippurilla ja paprikajauheella.
Aseta rulla uunivuokaan, kaada tilkka vetää vuokaan. Peitä se foliolla.
Kypsennä 160-asteessa noin 20 minuuttia.
Anna kypsän fileen vetäytyä foliossa 10 minuuttia. Poista tikut. Leikkaa viipaleiksi.
Valmista kastike siivilöimällä sekä pannun huuhdeliemi että vuokaan kertynyt neste.
Suurusta maizenalla ja lisää Creme Bonjouria, mausta sinapilla, paprikalla ja mustapippurilla.
Tarjosin possunfileen seuraksi perunasosetta, tomaatti-sipulisalaattia ja vihreää salaattia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.