tiistai 4. marraskuuta 2008

Kinkkukiusaus


Kun tulin töistä minua odotti jo eteisessä ihana ruuan tuoksu. Uunissa paloi valo ja siellä muhi kinkkukiusaus. Helppoa ja hyvää ruokaa puolivalmiista raaka-aineista. Teille kaikille varmasti tuttua ja tavanomaista. Mutta se tunne, kun tulee kotiin ja valmis ruoka odottaa, ei ole mitään tavanomaista. Se on harvinaista herkkua, joka toteutuu silloin tällöin. Kiitos tästä ihanasta herkkuruuasta.




Tältä se herkku näytti ja näin se on syntynyt.
Laita vuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoitusta ja kinkkusuikaleita. Lisää vuokaa ruokakermaa. Kypsennä 225-asteessa tunti.

Kiusaukset jatkuivat. Parasta jäätelöä on tällä hetkellä mascarpone-jäätelö. Sitä jälkiruuaksi. Sitä piti ottaa kaksi kertaa. On se vain niin hyvää.

2 kommenttia:

  1. Mascarpone jäätelö kuulostaa herkulliselta.Oletko itse tehnyt sitä? Joskus kauan sitten lempijäätelöni oli Ben&Jerryn mansikkajuustokakkujäätelö ja yritin sitä aina kotikonstein tehdä kotona,kun sellaista ei Suomessa saanut, joskus onnistui,joskus ei..se tuli mieleen ajatellessa mascarpone jäätelöä..

    VastaaPoista
  2. En ole itsetehnyt. Jäätelö on Carte Dór:in.
    Pitäisi joskus kokeilla itsetehtynä sillä phjeellasi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.