Broileri on kevyttä ja ainakin meillä maistuvaa ruokaa. Sitä voi valmistaa lukemattomin eri variaatioin. Aamulla luin Arlan reseptin nettisivuilta ja se sytytti heti. Valmistin heti jo tänään tätä hieman erilaista, mutta hyvää broileriruokaa. En valinnut lisäkkeeksi riisiä, vaan kukkakaalia ja bataattia.
Broileria kreikkalaisittain
4 broilerin maustamatonta rintafilettä
öljyä paistamiseen
suolaa, valkopippuria
2 valkosipulinkynttä puristettuna
2 dl kanalientä
100 g Arla Apetina fetajuustoa kuutioina
2 tl oreganoa
2 tl soijakastiketta
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruuanvalmistusjogurttia
10 mustaa oliivia, tuoretta persiljaa
Ruskista rintafileet öljyssä laakeassa kasarissa. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.
Lisää murskattua valkosipulia ja kuullota hetki. Lisää kanaliemi, fetajuusto, oregano ja soijakastike. Sekoita jauhot jogurttiin ja lisää seos kasariin. Kypsennä 10 minuuttia. Koristele persiljalla ja oliiveilla.
Tarjosin broilerin lisukkeina höyrytettyä kukkakaalia ja keitettyjä bataattitikkuja.
Tätä piparkakkukuusta ei meillä ollut vielä. Kuva on Martha Stewartin sivuilta.
Kysyn mielipiteitänne piparikuusen kokoamiseen. Mitä laittaisitte kerrosten väliin.
Toivottavasti saan vastauksia. Kiitos jo etukäteen niistä.
Tämä sopisi joulun jälkiruoka- tai kahvipöytään.
keskiviikko 12. marraskuuta 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ooooh, ihanalta näyttää täällä!
VastaaPoistaKerrosten väliin, pitäisi varmaan olla sellaista mikä säilyy.Voisi olla vaikka valkosuklaata,jossa kuivattuja hedelmiä joukossa.
VastaaPoistaInnostuin ideasta itsekin, reseptiin näyttää kuuluvan tuorejuustotäyte (500g Philadelphiaa, 2,5 dl tomusokeria, 2 tl vaniljaesanssia), mutta mikä tahansa pipareiden painon kestävä tarpeeksi tiivis ja napakka täyte sopii. Liivatepohjaiset valmisvaahdot voi pursottaa hieman jähmettyneinä, niitähän on valkosuklaanakin, se sopisi hyvin, kuten joku mainitsi.
VastaaPoistaent-tu,
VastaaPoistakiitos.
yaelian,
valkosuklaa ja vadelmat tai hedelmät soseena kuulostaa hyvältä
nona,
totta tuorejuusto ja tomusokeri, vanilja on tarpeeksi valumaton, on jämäkkä pitää rakennelman pystyssä.