Tykkään Linkosuon ruissipseistä, tänään ostin makea chili-sipsejä.
Etukäteen olin jo miettinyt toteuttaa salaattimaisesti sipsiaterian.
Ohjenuorana minulla oli chef Arto Rastaan ohje, jota mukailin melkein mieleni mukaan.
Osittain se johtui siitä, että ohje ei chefin kertomana ihan auennut minulle.
Ohjeiden mukailu ei kai ole kiellettyä. Hyvä ja todella täyttävä illallinen.
150 g Linkosuon Makea Chili sipsejä
250 g ruskistettua ja maustettua jauhelihaa 100% nautaa rasvaa 10%
1/2 hienonnettu punasipuli
guagamolea ja sour cream kastiketta
50 g juustoraastetta
1 rkl hienonnettua korianteria
*'
Guagamole
2 avokadoa soseena
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 limen mehu
1 tomaatti kuutioituna 1/2 sipuli hienonnettuna
1 tl tabascoa, suolaa, mustapippuria, korianteria, loraus oliiviöljyä
Sekoita ainekset tasaiseksi.
*
Sour cream
1 dl kermaviiliä
1 rkl oliiviöljyä, 1 tl dijon sinappia 1/2 dl ruokosokeria
persiljaa hienonnettuna, suolaa, mustapippuria
Sekoita ainekset keskenään
Asettele ainekset kastikkeineen kerroksittain vadille salaatin tapaan.
Sipsisalaatti näyttää hyvältä. Sitä syöneenä voin kertoa että hyvää oli.
Vaikuttaa herkulliselta, menee kokeiluun :)
VastaaPoistaOn kokeilemisen arvoinen, hyvää oli.
Poista