maanantai 5. lokakuuta 2015

Broilerisalaatti

Ostin kaksi grillissä kypsytettyä broilerin rintafilettä sunnuntaiksi, mutta ne jäivätkin syömättä
Oikeastaan se oli hyvä asia, koska tänään syntyi niistä helposti ja nopeasti 
broilerisalaatti. Siihen tarvittiin paljon muutakin, jotka odottivat pääsyä ruuaksi.
Broilerisalaatti ei voi epäonnistua, se on aina yhtä hyvää
 
 Näin salaatti syntyi
friseesalaattia revittynä 
pala kurkkua kuutioina
maissi/herne/paprika (pakaste sulatettuna) 
omena kuorittuna ja kuutioituna
kevätsipulia silputtuna
broilerin kaksi grillattua  rintafilettä suikaleina
Kastike
oliiviöljyä, limemehua, mustapippuria, suolaa, sokeria ja dijonsinappia sekoitettuna
Sekoita salaattiainekset kastikkeineen. Lisää päälle broilerifileet keoksi.

Salaatti maistui ruissämpylän ja omenamehun kera.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.