Ostin kaksi grillissä kypsytettyä broilerin rintafilettä sunnuntaiksi, mutta ne jäivätkin syömättä
Oikeastaan se oli hyvä asia, koska tänään syntyi niistä helposti ja nopeasti
broilerisalaatti. Siihen tarvittiin paljon muutakin, jotka odottivat pääsyä ruuaksi.
Broilerisalaatti ei voi epäonnistua, se on aina yhtä hyvää
Näin salaatti syntyi
friseesalaattia revittynä
pala kurkkua kuutioina
maissi/herne/paprika (pakaste sulatettuna)
omena kuorittuna ja kuutioituna
kevätsipulia silputtuna
broilerin kaksi grillattua rintafilettä suikaleina
Kastike
oliiviöljyä, limemehua, mustapippuria, suolaa, sokeria ja dijonsinappia sekoitettuna
Sekoita salaattiainekset kastikkeineen. Lisää päälle broilerifileet keoksi.
Salaatti maistui ruissämpylän ja omenamehun kera.
Herkullista ♥
VastaaPoistaKiitos
PoistaOnpas ihanan näköinen annos. Kiitos ohjeesta ♥
VastaaPoistaKiitos. Hyvää ja nopeaa.
Poista