Tänään syötiin oikea herkkuruoka, yksinkertainen ja vaivaton.
Yksinkertainen ruoka on usein se paras ruoka. Kun maut ovat kohdallaan, se riittää.
Janssonin anjovisfileet, peruna ja Mustapekka ruokakerma näissä raaka-aineissa
piilee tämän herkun salaisuus.
7 isohkoa perunaa viipaleina
1 rs/125/81g anjovisfileitä isoja puolitettuna
4 laakerinlehteä puolitettuina
nokareet voita
ripaus suolaa ja rouhaisu mustapippuria
2 dl mustapekka-ruokakermaa
1 rkl korppujauhoja
1 1/2 dl juustoraastetta
Viipaloi kuoritut perunat. Voitele vuoka, nostele vuokaan kerros perunaviipaleita.
Ripauta pinnalle suolaa ja mustapippuria.
Lisää päälle puolitetut anjovisfileet. Lisää päälle laakerinlehdet ja muutama voinokare.
Lisää loput perunaviipaleet. Kaada vuokaan n 2 dl mustapekka-ruokakermaa.
Ripottele pinnalle 1 rkl korppujauhoja. Lopuksi juustoraastetta.
Kypsennä uunin 200-asteessa noin 40 minuuttia.
Ruoka on nyt valmista.
Voi nam, niin minun herkkua ♥
VastaaPoistaTodellakin, herkkua on. Kiitos.
VastaaPoista