sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vadelma-kinuskitrifle - Päärynä-juustolautanen kinuskilla

 Helppoa, nopeaa sekä hyvää näin kuvailen näitä jälkiruokia,
joista alimman tein eilen. Tänään käytin loput kinuskin ja tein triflet.
Laskin, että suhteellisen rasvattomia jälkiruokia. Sokeria on vain kinuskissa.
Turkkilaisen jogurtin rasvaprosentti on  10 %.
Lauantaisen jälkkärin briejuustossa on rasvaa, mutta juuston määrä ratkaisee.
Vadelmat ovat kotimaisia ja pakastettuja ilman sokeria. 
Sulatin niitä mikrossa 30 sekuntia  täysteholla.
Lauantain vadelmat olivat vain hetken huoneenlämmössä ei mikrossa
Keitin kinuskin maitotiivisteestä ja noin 2 tuntia. 
Tuli ehkä liian sakeaa, tunti olisi riittänyt.

 Triflet kokosin näin
jogurttia, vadelmia, kinuskia vadelmia, jogurttia, kinuskia, vadelmia. 

Briejuustoa. Kuorittu iso päärynä viipaleina.
Kinuskia, vadelmia ja muutama tyrnimarja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.