lauantai 23. toukokuuta 2015

Hedelmäinen broilerifileepata

 Tänään oli helppoa ruokaa. Kypsensin broilerifileet ensin nopeasti pannulla ja
seuraavaksi haudutin taginepadassa. Lisäsin mukaan hedelmiä.
 Appelsiinimehua liemeen ja omenaa lohkoina.
Salaattiin lisäsin persikkalohkoja.
 
 Tähän pataan  broilerifileitä 400 g. Maustoin fileet, merisuolaa, mustapippuria ja 
yrttisekoitusta, jossa mukana mm currya, valkosipulirouhetta ja yrttejä.
Annoin fileiden maustua hetken. Ruskistin kevyesti rypsiöljytilkassa.
Nostin fileet taginepataan. Lisäsin kiehuvaa kasvislientä 2 dl.
Jonkin ajan kuluttua lisäsin lohkotun omenan mukaan. Pata hautui hiljakseen
kannen alla. Loppuvaiheessa lisäsin yhden appelsiinin mehun.
Suurustin maissijauhoilla. Päälle persiljaa.
Keitin riisin lisukkeeksi.

Salaatiksi kokosin
friseetä ja hedelmä-, pähkinä-, siemensekoitusta.
Lisäsin vielä mukaan persikkalohkoja.
Yksinkertaisen hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.