sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Suklaa-juustokakku uunissa paistettu

 Tämä juustokakku on sopivan makea. Sokerin osuus on makuuni sopiva.
Suklaa on mukana juustossa. Kakkuun käytetään Philadelphia marabou-juustoa.  
Kakku on aika helppo. Mikä parasta, se paistetaan uunissa eikä  liivatetta tarvitse käyttää.
Mansikat olivat hieman mauttomia, mutta pianhan saadaan kotimaisia.
Hedelmätkin sopivat hyvin, esimerkiksi persikat ja myös marjat.
Ohje mukaeltu Philadelphian ohjeesta.

Pohja
150 g diggestive-keksiä murustettuna
125 g voita sulatettuna
Sekoita tasaiseksi ja painele leivinpaperilla vuorattun irtopohjavuoan pohjalle.
Voitele vuoanreunat niin kakku irtoaa hyvin. 

Täytteet
4 rs (160g) Philadelphia Marabou-tuorejuustoa
3/4 dl sokeria, ripaus suolaa
2 rkl vehnäjauhoja
3 munaa
Sekoita sähkövatkaimella juustot ja kuivat aineet tasaiseksi .
Vatkaa mukaan munat yksitellen.
Kaada seos pohjan päälle vuokaan.
Paista kiertoilma päällä 200-asteessa 10 minuuttia. 
Alenna lämpö 90-asteeseen ja paista 25 minuuttia.
Sammuta uunilämpö, avaa luukku raolleen. Anna kakun jäähtyä uunissa 1 tunti.

175 g Philadelphia naturelljuustoa
4 rkl rasvatonta maitoa
Sekoita juusto ja maito tasaiseksi. Levitä jäähtyneen kakun pinnalle.
Nosta kakku jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 5 tuntia tai yön yli.

 Koristele kakku haluamallasi tavalla.

Kakusta on vielä pieni pala jäljellä.

2 kommenttia:

  1. Kaunis juustokakku:) Juustokakut ovat hyviä :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään myös ja erityisesti uunissa paistetusta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.