Helppoa ja nopeaa oli tänään ruuanlaitto.
Valmiit tortillalätyskät ostin kaupasta. Ne oli tehty Ruotsissa.
Toivoisin, että Suomessakin tehtäisiin tortilloja ja spelttijauhoista.
Valmistin sekä jauhelihatäytteen että kasvistäytteen.
Jauhelihatäyte kolmeen tortillaan
1 salottisipuli pienittynä, 1/2 suippopaprika pienittynä
200 g naudan jauhelihaa 10% rasvaa
Mausteet; cajun, chilipippuri, savupaprika, maustepippuri ja suola
rypsiöljyä kuullottamiseen ja paistamiseen
Kuullota salottisipulisilppu, mausta suolalla, lisää paprika.
Jatka kuullottamista n 5 minuuttia.
Ruskista jauheliha ja mausta se.
Yhdistä täyteainekset. Täytä tortillat. Laita uunivuokaan.
Kesäkurpitsa-paprikatäyte kahteen tortillaan
1 valkosipulinkynsi raastettuna
1/2 kesäkurpitsa lastuina, 1 pienehkö suippopaprika pienittynä
suolaa ja mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen
Vedä kesäkurpitsa juustohöylällä siivuiksi, pilko lastuiksi.
Kuutioi paprika. Kuullota valkosipuliraaste ja lisää
kesäkurpitsa ja paprika. Mausta ja jatka paistamista, kunnes
kesäkurpitsa on sopivan pehmeää.
Täytä tortillat. Laita uunivuokaan.
Ripottele vuokaan juustoraastetta, Paista 200-asteessa, kunnes juusto on sulanut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.