Olin tänään laiskalla päällä. Onneksi ostin kalaa, kirjolohifilee, se on helppo työntää
uuniin ja antaa kypsyä. Totta, näin tekee moni muukin. Uunifileitä on taatusti
syöty lähes jokaisessa kodissa Suomessa.
Tämän fileen juju on maustamisessa. Nimittäin taannoin maustoin lohifileepalat
tällä mausteseoksella ja paistoin ne pannulla. Ohjeen voitte kurkata tämän linkin takaa
Nyt olin niin laiska, että en viitsinyt vetäistä fileestä nahkaa, enkä paloitella filettä.
Uunissa filee kypsyi itsekseen ja nahan sai kypsänä hyvin pois.
Neilikka ja anis sopivat yllättävän hyvin kalalle ainakin lohelle
Mausteseos on todella hyvä uunilohellekin. Kannattaa kokeilla.
Keitin Lapin puikulaa kuorineen. En vain innostunut kuorimisesta.
Salaattiin pilkoin kevätsipulin vihreää vartta aika reilusti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.