Tänään tein jauhelihapastaa. Siitä tuli sen verran hyvää, että postaanpa sen tänne.
2-3 annosta
5 kerää tagliatellepastaa, vettä ja suolaa
Keitä pasta al denteksi noin 8 minuuttia
iso sipuli ja 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
250 g naudanjauhelihaa 7,5%
voita ja rypsiöljyä
vajaa tl merisuolaa, 1 tl maustepippuria, chiliä, paprikaa, yrttimaustetta
3 tomaattia kaltattuna ja kuutioituna
tilkka kermaa
Kuullota pannulla hienonnetut sipulit.
Lisää jauheliha ja mausteet. Ruskista sekoittaen.
Lisää kaltatut ja kuutioidut tomaatit. Tarkista maku.
Lisää tilkka kermaa,
Valuta pasta. Kaada joukkoon kastike.
Annostele. Lisää päälle juustoraastetta ja persiljaa,
sekä tuoretta tomaattia paloina.
Tämä lähtee kokeiluun - on tarpeeksi helppo minunkin kokkaustaidoilleni:)
VastaaPoistaKivaa uutta viikkoa, Arleena <3
Pastat ovat nopeita ja helppoja. Mutta maistuvia. Samaa sinulle.
VastaaPoista