sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kesäkurpitsavuoka

 Kasvisruokaa tänään ja uunissa kypsyttäen.

2 dl risottoriisiä esim arborio
1 /n400g kesäkurpitsa kuutioina
2 tomaattia lohkoina
1 iso sipuli suikaleina
kuivattua basilikaa, paprikaa, ruususuolaa
1/2 pkt/125g koskenlaskijajuustoa voimakas 
2 dl ruokakermaa 10% + ripaus ruususuolaa
1 porkkana suikaleina

Voitele vuoka rypsiöljyllä. Kaada pohjalle risottoriisi.
Kuutioi kesäkurpitsa. Halutessasi voit poistaa hieman vetistä keskiosaa.
Nostele kuutiot vuokaan. Pese ja lohko tomaatit vuokaan.
Lisää suikaloitu sipuli. Mausta.
Levitä vuokaan kuutioitu koskenlaskija.
Kaada päälle ruokakerma, johon olet ripauttanut hieman suolaa.
Suikaloi juustohöylällä porkkana. Lisää vuokaan  porkkanasuikaleet.
Kypsennä uunin 225-asteessa noin 25 minuuttia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.