lauantai 7. maaliskuuta 2015

Uuniomenat

 Pyöräytin tänään uuniomenat jälkiruuaksi.

Neljä omenaa  hyvin pestyinä, puolitettuna ja siemenkota poistettuna
Laita omenat uunivuokaan. Ripauta omenoille 3 rkl tummaa siirappia,
kanelia ja lopuksi mantelirouhetta.
Vuoan pohjalle voit lisätä hieman omenamehua.
Paista uunin 200-asteessa noin 20 minuuttia eli kunnes omenat ovat pehmeitä

Tarjoa joko valkohomejuuston tai vaniljajäätelön kera.
Pirskottele omenoille uunivuoan pohjalle kertynyttä omenamehusiirappia.

2 kommenttia:

  1. Voi että on herkullisen näköistä - vaan ei auta, ekopaaston takia on pakko syödä vain silmillä;)
    Oikein hyvää naistenpäivää, Arleena <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.