Meillä syödään lähes aina saarekkeella, kun olemme kaksistaan.
Niin tänäänkin. Valmistin ihanan yksinkertaisen aterian. Ostin marokkolaisia
uusia perunoita. Ne todellakin maistuivat suomalaisittain kevään uusilta.
Ostin myös narsisseja, joista neljä ruukkua asettelin isoon Pentikin vatiin ruokapöydälle.
Pöydällä on myös kutomani paperinarukaitaliina.
Ateria on yksinkertainen.
Keitetyt uudet perunat lohkottuina. Kastike voisulaa ja kevätsipulisilppua.
Kylmäsavulohta ja korianteria.
Suklaatomaattia ja tavallista lohkoina.
Tämän enempää ei tarvita, maut sopivat hyvin keskenään.
Kuvassa lisukkeet.
Herkullinen ateria! :)
VastaaPoistaKäythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/
Niin olikikin. Kävin blogissasi. Raikas ja mukava lukea harrastuksestasi muodostelmaluistelusta.
Poista