lauantai 28. maaliskuuta 2015

Uudet perunat ja kylmäsavulohta

 Meillä syödään lähes aina saarekkeella, kun olemme kaksistaan.
Niin tänäänkin. Valmistin ihanan yksinkertaisen aterian. Ostin marokkolaisia 
uusia perunoita. Ne todellakin maistuivat suomalaisittain kevään uusilta.
Ostin myös narsisseja, joista neljä ruukkua asettelin isoon Pentikin vatiin ruokapöydälle.
Pöydällä on myös kutomani paperinarukaitaliina. 

 Ateria on yksinkertainen.
Keitetyt uudet perunat lohkottuina. Kastike voisulaa ja kevätsipulisilppua.
Kylmäsavulohta ja korianteria.
Suklaatomaattia ja tavallista  lohkoina.
Tämän enempää ei tarvita, maut sopivat hyvin keskenään.

Kuvassa lisukkeet.

2 kommenttia:

  1. Herkullinen ateria! :)
    Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikikin. Kävin blogissasi. Raikas ja mukava lukea harrastuksestasi muodostelmaluistelusta.

      Poista

Kiitos kommentistasi.