perjantai 20. maaliskuuta 2015

Pikkupizzat salaatilla

 Tällä hetkellä mielenkiintoni on keskittynyt kankaan kutomiseen.
Kudon videonauhasta ja puuvillalangasta kangaspuilla kangasta.
Tämä on elämäni ensimmäinen kerta kangaspuilla. On mukava nähdä
omissa käsissä syntyvää kangasta. Tämä harrastus on vienyt aikaani, joten
ruuanlaitto ja muu keittiöpuuhailu jää vähän taustalle. 
Yritän saada ruokaa nopeasti ja helposti. Tänäänkin se onnistui ihan mukavasti.  
 Ostin pyöreitä ruisleipiä ja tekaisin niistä pizzoja tai voi niitä kutsua lämpimiksi leiviksikin.

Pikkupizzojen tekemiseen tarvitsin 

Pieniä ruisleipäkiekkoja
Tomaattipyrettä, oliiviöljyä, tuoretta basilikaa, mozzarellajuustoraastetta,
kesäkurpitsaa, mustapippuria, ruususuolaa, emmentaljuustoa, korianteria.

Leivät voidellaan ensin tomaattipyre/oliiviöljyseoksella. lisätään
pinnalle basilikasilppua, mozzarellaraastetta.
Seuraavaksi pari viipaletta kesäkurpitsaa per leipä, 
päälle mustapippuria ja hieman suolaa.
Lopuksi päälle emmentalviipaleet.
Paistetaan 225-asteessa noin 15 minuuttia.
Päälle lisätään korianteria.

Salaatissa on
makeaa friseesalaattia, rucolaa, oliiviöljyä, suolaa, sokeria,
kurkkua, kiiwiä, avokadoa ja tomaattia.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä - taitaa meillä huomenillalla olla saunan jälkeen pikkupizzoja tai lämpimiä voileipiä - noilla voin minäkin herkutella kun en paastoni takia makeaan voi koskeakaan;)
    Kivaa viikonloppua - ja nautinnollisia kudontahetkiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin. Nämä ovat kyllä helppoja iltapalajuttuja. Ruisleipähän on sopivaa syötävvä dieetilläkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.