lauantai 17. toukokuuta 2014

Savunieriämousse perunoilla

 En tiedä mitään parempaa kalaa kuin nieriä. Erikoisesti pidän savunieriästä.
Kun uudet perunat ovat juuri nyt kaupoissa, on helppo yhdistää niille kalaa.
Tänään se oli savunieriämousse tillillä, kevätsipulilla ja sitruunalla maustettuna.

Savunieriämousse  
n 200 g lämminsavustettua nieriää  hienonnettuna
3 rkl tilliä silppuna
2 rkl   sitruunan mehua
2 rkl kevätsipulia silppuna
ripaus suolaa ja valkopippuria
1 prk/150 g ranskankermaa
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki.
 
 Ateriaan kuuluu aina salaatti. Niin nytkin.
Sain tänään pikkuprinsessalta voikukkakimpun, se piristi mukavasti ruokailijoita.
Ateriaan kuului  myös nieriää fileenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.