Meillä ovat leipävalinnat siirtyneet kokonaan gluteenittomaan.
Olemme olleet tyytyväisiä valintaan, vatsaongelmat ovat hävinneet.
Tosin pasta on tavallista kokojyväpastaa, mutta pastaa tulee syötyä aika harvoin.
Ja jossain muussakin teen myönnytyksiä, mutta leipomispuolella en.
Tänään leivoin gluteenittoman kauraleivän finaxin jauhoseoksesta.
Leipominen on helppoa, jauhoseos on valmis vain vesi lisätään.
Taikina alustetaan, kohotetaan, leivotaan ja paistetaan.
Ateriamme oli yksinkertainen. Paistoin broileripihvit.
Lisäsin pannulle kunnon voinokareen, annoin sen sulaa ja kuohua, lisäsin mukaan
kaksi viipaloitua valkosipulia. Kun voisula oli hiljentynyt ja pähkinöitynyt nostin
fileet pannulle ja maustoin suolalla ja mustapippurirouheella.
Paistoin fileet muutaman minuuntin molemmin puolin. Tuli todella mehukkaat ja valkosipuli
maistui juuri sopivasti. Nehän jäivät pannulle, mutta antoivat vain maun fileille.
Salaatille ripautin vain oliiviöljyä ja suolaa
Hunajamelonikuutiot olivat aterian päätteeksi sopivan raikkaita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.