Tänään ruokalista määräytyi vieraiden mukaan.
Toivomuksien mukaisesti mentiin. Yksi myönnytys
annettiin, sain tehdä suppilovahvero-sipulikastikkeen.
joka sitä ei halunnut sai jättää väliin.
Jälkiruoka oli extempore-juttu, taas annettiin
lupa poiketa. Yhdelle ei saanut laittaa mansikoita.
Kaikki toivomukset tuli täytettyä - kaikki olivat tyytyväisiä.
Pienet jauhelihapihvit
Suppilovahvero-sipulikastike
Jauhelihapihvit on valmistettu naudanpaistista, mausteina ruususuola ja maustepippuri.
Kananmunaa, loraus kermaa ja ripaus korppujauhoja.
Paistettu rypsiöljy-voiseoksessa ja pidetty lämpiminä 100-asteisessa uunissa.
Kastike
Liota kuivatut suppilovahverot.
Silppua teholeikkurilla iso sipuli sosemaiseksi.
Kuullota sipulimurska rypsiöljy-voiseoksessa.
Lisää pieniksi pilkotut sienet.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Jatka kuullottamista.
Lisää 4 dl luomukasvislientä. Kiehauta. Suurusta maizenalla.
Lorauta tilkka kermaa joukkoon.
Lisukkeena perunasosetta ja salaattia.
Mansikkatrifle
Kaneliässät olivat paikallaan tässä jälkkärissä,
lisäksi mansikoita, jäätelöä ja vaniljaista kermavaahtoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.