Matkalla löytää aina jotain hyvää ja tarpeellista.
Tarvitsin keittiöön uuden tiskiharjan ja kunnon alusista on aina pulaa.
Nyt meillä on molemmat, ekologiset kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet.
Cutandset-tarjoilualusta on valmistettu Suomessa tehtaan ylijäämäpaloista.
Materiaalina durat, Suomessa kehitetty polyesteripohjainen massiivi-
muovimateriaali, joka sisältää n. 30% uusiomuovia.
Teollisuudelta kerätty muovijäte murskataan pieniksi
rakeiksi, jotka antavat sille ominaisen tekstuurin. Durat on elintarviketurvallinen.
Suositellaan käsinpesua. Värin kirkastamiseksi tuotetta voi käsitellä ruokaöljyllä.
Terävät veitset voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.
Valitsin keltaisen alustan keittiööni sopivana, muita värejä löytyy.
Musta 5101-tiskiharja on hellä astioillesi - hyvä luonnolle.
Runko on valmistettu tehtaan ylijäämämateriaalista, joka on rouhittu
uusiokäyttöön. Pehmeä harja on luonnonmateriaalia.
Valmistettu Suomessa.
Hoida harjaa. Pese harja välillä astianpesukoneessa, jotta rasvajäämät
peseytyvät pois. Kuivata ilmavasti.
Harja on erittäin kestävä ja pitkäikäinen, mutta sekin loppuu joskus.
Otamme käytetyn harjasi takaisin kiertoon
Katso ohje www. facebook.com/musta 5101
Ostin tuotteet Sisustuksen Koodista
Kursiivi teksti on valmistajien.
Fenkoli-juustokeitto
2 rkl voita
1 iso sipuli silputtuna
n 500 g fenkoli lehtineen
1 peruna paloiteltuna
7 dl kasvislientä luomu
125 g sipuli-ruohosipuli Koskenlaskijaa
ruususuolaa ja mustapippuria
1 dl kermaa
Sulata voi kattilassa, lisää sipulisilppu ja kuullota miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia.
Leikkaa fenkolin lehdet irti. Huuhtele fenkoli ja leikkaa paloiksi.
Lisää kattilaan fenkoli- ja perunapalat. Jatka kuullottamista hetki.
Lisää kiehautettu kasvisliemi. Kiehauta ja laske lämpöä.
Anna keiton kiehua kannen alla noin 20 minuuttia.
Soseuta keitto. Lisää paloiteltu Koskenlaskija, nosta kattila liedelle ja anna sen sulaa.
Tarkista maku, lisää mausteet ja kerma. Koristele fenkolinlehdillä.
Ruisnäkkärin kera maistui erinomaiselta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.