Tänään maistuivat broilerifileet ja salaatti valkovuokkojen keskellä.
Paistoin aamulla fileet evääksi ja sekoitin salaatin.
Kylläpä maistuivat matkaeväänä. Juomana vähähiilihappoinen vesi.
Broilerifileet
Pyyhi fileet mausta ruususuolalla ja rouhaise
päälle mustapippuria.
Paista 2 minuuttia per puoli voi-öljyseoksessa.
Lisää pihveille hunajaa,
huuhtele pihvejä voi-öljyseoksella paiston aikana.
Anna hieman jäähtyä, kääri folioon ja pakkaa eväslaatikkoon.
Sekoita salaattiin pehmeää friseetä, kurkkukuutioita ja
suippopaprikasuikaleita. Sekoita kastikkeeksi
oliiviöljyä, vaaleaa balsamicoa, ruususuolaa,
mustapippuria ja hieman sokeria.
Täydellinen piknik-ateria täydelliseen ympäristöön. Taitaa nyt minuun tarttua tuo sinun ruususuolasi...
VastaaPoistaSuolalla on merkitystä. Kannattaa valita aito luonnontuote.
VastaaPoista