Eilisen kurpitsan loppuosa meni tänään hyvään tarkoitukseen.
Kurpitsasta valmistui osa pääruokaa eli lisuke lohifileille.
Paahdettua kurpitsaa lohifileille
1 kg myskikurpitsaa
Kuori ja leikkaa kurpitsa paloiksi.
Ota siemenet talteen ja paahda ne salaattiin.
Marinadi
2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl worcestershirekastiketta, 1 rkl balsamicoa
1 rkl hunajaa, 1 iso valkosipulinkynsi raastettuna
mustapippuria, savupaprikaa, chiliä
tuoretta basilikaa hienonnettuna
Sekoita marinadin ainekset.
Nosta kurpitsapalat voideltuun uunivuokaan.
Kaada mukaan marinadi ja pyörittele hyvin palojen sekaan.
Paahda kurpitsaa 200-asteessa noin 30 minuuttia.
Kääntele puolivälissä.
-
Sekoita salaatti. Paahda kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä rasvattomalla
pannulla. Lisää ne salaattiin.
_
Leikkaa lohifilee sopiviksi viipaleiksi. Kuivaa.serlalla.
Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja purista päälle sitruunamehua.
Paista ensin nahkapuoli alaspäin kuumalla pannulla.
Käännä ja jatka paistamista, alenna lämpöä ja lisää pannulle voinokare.
-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.