maanantai 19. marraskuuta 2012

Jauhoton pizza - Vadelmia jogurtissa

Jauhoton pizza syntyy helposti. Tosin joku saattaa olla sitä mieltä,
että eihän tämä pizzaa ole. Minulle tämä on pizzaa, 
jonka kategorioin munakasten joukkoon.
Kuten italialaisiin pizza-pastaruokiin kuuluu, 
raaka-aineita käytetään tyyliin - mitä kaapista löytyy.
Omin käsin poimittuja vadelmia otin pakasteesta,
ja kyllä maistuivat pizzan jälkeen.

Jauhoton pizza eli munakas


2 munaa ja 2 rkl kermaa
ripaus suolaa, mustapippuria ja puolikas pienestä salottisipulista silputtuna
4 viipaletta metwurstia suikaloituna
höyrytettyä parsakaalia varrenpaloineen (eilistä)
3 kapeaa, höylällä viipaloitua, juustoviipaletta suikaleina
Sekoita munat, kerma ja mausteet + sipulisilppu
Kaada seos kypsymään rypsiöljyllä voideltuun kuumaan pannuun.
Ripottele pinnalle metwursti, parsakaali ja juustosuikaleet.
Alenna lämpöä ja munakas saa kypsyä, kunnes pinta on kypsää.
Munakasta ei käännetä, vaan huilautetaan lautaselle.

Vadelmia jogurtissa
Ota vadelmat huoneenlämpöön sulamaan.
Soseuta ne ja makeuta stevialla ja ripauksella vaniljasokeria.
Sekoita turkkilaista jogurttia ja kermaa tasaiseksi vaahdoksi.
Mausta stevialla, kokoa annos ja nauti.

2 kommenttia:

  1. Tuollaisia tein joskus aikoinaan kun olin jollain dieetillä,olin ihan unohtanut.Ihan hyvä karppipizza:)

    VastaaPoista
  2. Niin onkin, teen näitä usein. Tosin postaan harvoin, kuten nyt. Simppeliä ja hyvää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.