lauantai 24. marraskuuta 2012

Isot lohikuutiot avokadopyreellä ja kasviksia

Tänään leivon mustikkapiirakan. Siinä ei  ole mitään erikoista,
paitsi se että käytin pelkästään mantelijauhoja.
Ajattelin ensin postata mustikkapiirakasta, mutta  vaihdoin aihetta.
Tämänpäiväinen lohiruoka avokadopyreellä oli niin hyvää,
että saa olla nyt postauksen aiheena.

Isot lohikuutiot avokadopyreellä
Ruusukaalta ja miniporkkanoita 

Merilohifilettä nahattomana
Mausteet : mustapippuri, paprika, tilli ja suola
Leikkaa fileestä nahka pois ja kuutioi filee isoiksi kuutioiksi.
Mausta molemmin puolin. 
Paahda kuutiot miedolla lämmöllä ja kuivalla pannulla joka puolelta 3 minuuttia per sivu.
Nosta paahdetut kuutiot hetkeksi vuokaan ja matalaan lämpöön uuniin.
Avokadopyree
1 avokado
3 rkl sitruunan mehua
ruususuolaa
3 rkl creme fraichea
Sekoita pyree tasaiseksi.
Lisukkeena nopeasti kypsennetyt ruusukaali ja miniporkkana.
Lisäsin kypsille kasviksille voinokareet sulamaan, rakuunaa ja hieman suolaa.


 

2 kommenttia:

  1. Herkullisen tuntusta! Itsekkin kokeilin lauantaina tehdä pikkupurtavaa avokadosta ja ravuista, mutta ei oikein ollut sellasta kun kuvasta päätellen uskoin sen olevan:).

    VastaaPoista
  2. Rauni,
    Tuo avokadopyree oli todella raikasta ja hyvää, sopi lohelle erinomaisesti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.