maanantai 5. marraskuuta 2012

Jauhelihapaistos

Jauhelihasta syntyi tänään nopeasti ruokaa. Olin saksinut joskus ohjeen
Kotivinkistä ja nyt kokeilin sitä. Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa.
Lapsiperheissä sopii kokeilla, mutta vaihtaisin parsan porkkana-palsternakkaan tai perunaan.
Kokeilen itse joskus tuota porkkana-palsternakkaversiota ja lisäksi herneitä.
Munakas syntyisi, kun  päälle lisää sipulia ja herneitä tai papuja.

Jauhelihapaistos  

400 g jauhelihaa
rypsiöljyä
1 tl ruususuolaa
vajaa tl mustapippuria
1/2 tl chiliä
3 munaa
1 rkl vehnäjauhoja
1 pienehkö parsakaali
2 pienehköä tomaattia
rypsiöljyä

Kuumenna öljy pannulla, ruskista jauheliha ja mausta se. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Vatkaa sekaan vehnäjauhot.
Huuhdo ja pilko parsakaali ja viipaloi tomaatit.
Voitele vuoka, laita sinne jauheliha ja munaseos. Lisää pinnalle parsakaali ja tomaattiviipaleet.
Peitä vuoka kannella tai foliolla. Paista 200-asteessa 15 minuuttia tai kunnes munaseos on hyytynyt.

1 kommentti:

  1. Aijai, aina vain paranee: Tykkään niin uuniruoista, kaalista ja tietty helppous viehättää myös.

    Kiitos.

    Saamme nyt kiitos sinun vähän vaihtelua aina samana toistuvaan listaamme.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.