Jauhelihasta syntyi tänään nopeasti ruokaa. Olin saksinut joskus ohjeen
Kotivinkistä ja nyt kokeilin sitä. Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa.
Lapsiperheissä sopii kokeilla, mutta vaihtaisin parsan porkkana-palsternakkaan tai perunaan.
Kokeilen itse joskus tuota porkkana-palsternakkaversiota ja lisäksi herneitä.
Munakas syntyisi, kun päälle lisää sipulia ja herneitä tai papuja.
Jauhelihapaistos
400 g jauhelihaa
rypsiöljyä
1 tl ruususuolaa
vajaa tl mustapippuria
1/2 tl chiliä
3 munaa
1 rkl vehnäjauhoja
1 pienehkö parsakaali
2 pienehköä tomaattia
rypsiöljyä
Kuumenna öljy pannulla, ruskista jauheliha ja mausta se. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Vatkaa sekaan vehnäjauhot.
Huuhdo ja pilko parsakaali ja viipaloi tomaatit.
Voitele vuoka, laita sinne jauheliha ja munaseos. Lisää pinnalle parsakaali ja tomaattiviipaleet.
Peitä vuoka kannella tai foliolla. Paista 200-asteessa 15 minuuttia tai kunnes munaseos on hyytynyt.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aijai, aina vain paranee: Tykkään niin uuniruoista, kaalista ja tietty helppous viehättää myös.
VastaaPoistaKiitos.
Saamme nyt kiitos sinun vähän vaihtelua aina samana toistuvaan listaamme.