Valmistin nopean päivällisen, mutta niin maistuvan. Vieläkin muistelen vuohenjuuston ja punajuuren makuja suussani. Ne sopivat niin hyvin yhteen. Kokeilkaapa.
Salaatilla vuohenjuusto ja punajuuret
Sekoitin ensin salaatin. Pehmeän rapeaa friseesalaattia, kesäsipulia varsineen pilkottuna, kesäkurpitsaa kuutioina. Päälle pirskottelin klassisen oliiviöljy/balsamico-kastikkeen, jossa mausteina vain mustapippuria, suolaa ja sokeria. Annostelin salaatin lautaselle odottamaan seuraavia osasia.
Kypsytin vuohenjuustokiekot 250-asteisessa uunissa lämpimiksi. Sillä aikaa viipaloin eilen keittämäni punajuuret. ja paistoin ne rypsiöljytilkassa. Ripottelin päälle mustapippuria ja suolaa.
Nostin punajuuret ja vuohenjuuston salaattilautasille. Viipale maalaisleipää ja juomaksi kylmää vettä. Olipa hyvää.
maanantai 9. elokuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.