Hunajapossua uunissa
1 kg possun lapaa
3 rkl hunajaa
1 rkl rypsiöljyä
2 tl suolaa
3 tl paprikajauhetta
2 tl chiliä
tuoretta timjamia
2 tl valkopippuria
Sekoita hunaja/öljyyn mausteet. Sivele seos possunlihaan molemmin puoli. Laita possu paistopussiin, lorauta pussin sisälle hieman vettä. Sulje pussi ja leikkaa reikä yhteen kulmaan. Kypsennä uunissa matalassa lämmössä noin 120-150-asteessa noin 1-2 tuntia. Voit tarkistaa kypsyyden paistomittarilla. Lisukkeiksi valitsin höyrystettyjä porkkanoita ja perunoita.
Vadelmia jogurttikermassa
Jälkiruokana maistuivat vadelmat yksinkertaisesti näin, notkista turkkilainen maustamaton jogurtti ruokakermalla tasaiseksi vaahdoksi, mausta tomusokerilla. Ripottele tomusokeria myös vadelmille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.