perjantai 13. elokuuta 2010

Mozzarellapasta

Tämä pasta sopii hyvin helteisenä päivänä nautittavaksi. Kylmä kastike raikastaa pastan juuri sopivalla tavalla. Kesän maut korostuvat tässä kokoonpanossa.

Mozzarellapasta kahdelle
spagettia
3 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
persiljaa
4 rkl neitsytoliiviöljyä
1 pkt mozzarellaa (iso pallo)
Huuhdo ja pilko tomaatit. Silppua puoli ruukkua persiljaa. Pilko valkosipulinkynnet hienoksi. Sekoita silputut ainekset oliiviöljyyn. Anna vetäytyä sen aikaa, kun kypsennät spagetin. Valuta spagetti ja sekoita joukkoon kastike. Viipaloi mozzarella ja nostele se annoslautasille pastan päälle.
Kuten huomaatte minulla on sekä spagettia että nauhapastaa. Syynä on yksinkertaisesti se, että käytin ns loppuerät molemmista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.