Porkkanakakku kuorrutettuna
2 3/4 dl vehnäjauhoja
1 dl tattarijauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl rypsiöljyä
1 3/4 dl kidesokeria
1 dl ruokosokeria
3 munaa
2 porkkanan raaste
1 dl ananasmurskaa
Pinnalle
200 g philadelpiajuustoa
n 1 dl vaniljakastiketta (flora)
n 1 1/2 dl tomusokeria
Siivilöi jauhot, leivinjauhe, kaneli kulhoon. Laita toiseen kulhoon öljy, munat, sokerit ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita vähitellen kuivat aineet öljyseokseen tasaiseksi taikinaksi. Raasta porkkanat ja sekoita taikinaan. Lisää sekoittaen mukaan valutettu ananasmurska. Kaada taikina voideltuun vuokaan (23x30). Paista uunin 180-asteessa keskitasolla noin 45-50 minuuttia. Voit ottaa kakun vuoasta hieman jäähtyneenä. Jätin kakun vuokaan, ja leikkaan annospaloiksi.
Kuorrutus, sekoita juusto tasaiseksi ja lisää sekoittaen mukaan vaniljakastike, sen jälkeen lisää tomusokeri ja vatkaa sileäksi. Levitä jäähtyneen kakun pinnalle. Koristele esim ananaspaloilla. Viipaloi kakku annoslautasille.Ja nyt kahville
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.