tiistai 16. kesäkuuta 2009

Kasvispasta

Pasta syntyy helposti. Kun ruokakauppaan ei ole halua lähteä, silloin on pastan aika. Jääkaapista ja ruokakomerosta löytyy pastan ainekset aina. Valitsin jääkaapista paprikaa, kevätsipulia, porkkanaa ja sunnuntain uuniruuan eli kasviskasarin tähteet. Ja vielä kipparisavujuusto-ruokakermaa. Loppuvaiheessa nappasin mukaan tomaattia.

Kasvispasta

simpukkapastaa
öljyä
iso punainen paprika
porkkanoita
kevätsipulia
kasvislientä
(kasviskasarin loput, jos löytyy)
tomaattia
suolaa
mustapippuria, paprikajauhetta
kipparisavujuustokermaa




Keitä pasta.
Pese ja suikaloi paprikat. Kuori ja pilko porkkanat lanteiksi. Huuhdo ja silppua kesäsipulit.
Kuullota kasvikset öljyssä pannulla. Lisää tilkka kasvislientä. Mausta. Kuori tomaatit ja lohko kastikkeeseen. Anna kypsyä miedolla lämmöllä pieni hetki. Kaada joukkoon kipparikerma.
Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.