perjantai 15. toukokuuta 2009

Sieni-tomaattipasta

Pastat ovat maistuvia ruokia ainakin meillä ja niitä tehdään lähes viikoittain. Tänään inspiroin
pastan. Mietin raaka-aineiden kokoonpanon vasta kaupan vihannesosastolla.

Sieni-tomaattipasta (3 annosta)

5 dl fusillipastaa tmv
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 cm tuoretta chilipalkoa hienonnettuna
6 isohkoa herkkusientä viipaloituina
1 rasia kirsikkatomaatteja puolitettuna
2 rkl tomaattipyrettä
suolaa, mustapippuria
1,5 dl tomaatti-vuohenjuustokermaa
2 rkl maizenaa vaalea suuruste
125 g mozarellapalloja puolitettuna
basilikaa


Keitä pasta ohjeen mukaan. Kuumenna öljy kasarissa. Lisää hienonnetut valkospuli ja chili, kuullota minuutti. Lisää viipaloidut herkkusienet, kuullota hetki. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja tomaattipyree kypsennä. Mausta. Lisää tomaattivuohenjuustokerma ja tarvittaessa maizenaa. Anna kypsyä pari minuuttia. Lisää lopuksi puolitetut mozzarellapallot.
Valuta pasta ja kaada kastikkeeseen sekoita. Lisää tarjoiltaessa pinnalle basilikaa.

3 kommenttia:

  1. Oi, tässä taas herkku minun makuuni.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä ruokaa.
    Meillä mies kokkaa parhaillaan keittiössä sovellettua versiota reseptistäsi. Jännittävää nähdä miltä lopputulos näyttää :)

    VastaaPoista
  3. Tytti,
    Tämä olikin hyvää.

    Kaisa,
    Kyllä taitaa hyvää tulla, koska se oli sitä meilläkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.