sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Marmorifileepihvit varhaiskaalisalaatilla

Naudan marmorifileepihvit olivat erikoistarjouksessa 19,90 € kilo. Pitkästä aikaa päätin valmistaa pääruokaa niistä marinoimalla ja pannulla grillaten. Varhaiskaali on nyt parhaimmillaan ja tein siitä lisukkeen.

Marmorifileepihvit

4 kpl marmorifileepihviä
Marinadi:
4 rkl soijaa
2 rkl vettä
2 rkl öljyä
4 rkl ruohosipulisilppua
1-2 valkosipulinkynttä
2 tl chilijauhetta
2 tl mustapippuria
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä




Sekoita marinadin ainekset.
Kaada marinadi pihvien päälle ja anna marinoitua huoneenlämmössä tunnin ajan. Kääntele pihveja marinoitumisen aikana.
Grillaa pihvit paistinpannulla (grillissä).

Varhaiskaalisalaatti
Varhaiskaalta suikaloituna, omena suikaloituna, retiisiä viipaleina, kevätsipulia hienonnettuna,
Kastike: öljyä, tummaa balsamicoa, sokeria ja suolaa sekoitettuna. Sekoita salaatti ja anna vetäytyä tunnin ajan ennen ruokailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.