tiistai 3. helmikuuta 2015

Broileri-kikherne-paprikapannu

 Olen kai tykästynyt kikherneisiin, kun tänäänkin avasin kikhernepurkin.
Nämä kypsät purkkiherneet ovat helppoja, ei muuta kuin vesi siivilöidään pois, huuhtelu
ja ne ovat valmiit lyhyeen loppukypsennykseen.
Minulla oli pari jyväbroilerin filettä. Paloittelin ne suikaleiksi. Tästä se alkoi.

n 300 g jyväbroilerifilettä suikaloituna
rypsiöljyä
1 pieni sipuli silputtuna
ruususuolaa, curry, korianteri, valkosipuli ym mausteseosta, 
mustapippuria rouheena, paprikaa, chiliä
70 g tomaattipyrettä
2 dl vettä
1 suippopaprika suikaleina
1 prk /310/265g kikherneitä

Kuumenna öljy pannulla. Lisää suikaloitu broileri.
Ruskista hetki. Lisää sipuli kuullota.
Lisää mausteet ja kuullota. Lisää tomaattipyree ja vesi.
Anna porista miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Lisää suikaloitu paprika ja kikherneet.
Hauduta kannen alla noin 8 minuuttia.
Tarkista maku. Tarjosin lisukkeena perunamuusia, tomaattia ja kurkkua.
Muusin tein pienten ruokailijoiden takia ja se sopi myös tähän pannuruokaan. 
 
Herkullinen broileri-kikherne-paprikapannu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.