Tänään tein herkullista ruokaa. Makkara ja kananmuna ovat varma yhdistelmä.
Minulla oli Snellmanin kunnon 77 %:sta lenkkiä ja se maistui hyvältä makkaralta,
jossa on lihaa. Vaalea ruisvuokaleipä toimi "kuppina"
Makkarakupit munalla
6 palaa vaaleaa ruispaahtoleipää tmv
voita voiteluun
12 viipaletta lenkkimakkaraa
6 munaa
suolaa ja mustapippurirouhetta
Leikkaa leivistä kanta- ja päälliskuori pois.
Leikkaa viipaleet vinosti kahtia. Voitele voilla.
Voitele muffinipelti. Muotoile kaksi leipäpalaa vuokakuppeihin,
niiden tulee peittää pohja ja yltää reunojen yli. Leikkaa makkaraa viipaleiksi.
Paista makkara pannulla ilman rasvaa. Laita kaksi makkarapalaa kunkin kupin pohjalle.
Riko päälle kananmuna. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista 190-asteessa 20 minuuttia.
Nauti tomaattien kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.